۶ توصیه طلایی برای “کسب‌وکارهای کوچک” (بخش اول)
۶ توصیه طلایی برای “کسب‌وکارهای کوچک” (بخش اول)

۶ توصیه طلایی برای “کسب‌وکارهای کوچک” (بخش اول)، بسته به نظام اقتصادی کشوری که در آن زندگی می کنید، نمونه های کسب و کارهای کوچک متفاوت است. مانند فروشگاه ها، نانوایی ها، میوه فروشی ها، فروشگاه های زنجیره ای، رستوران ها، دفاتر وکالت، عکاسی ها، شیرینی فروشی ها، دفاتر تبلیغاتی، طراحی وب و … همگی به نوعی در رده کسب و کارهای کوچک طبقه بندی می شوند. از این رو به رغم استفاده ازکلمه “کوچک” در عنوان؛ این گروه از کسب و کارها با توجه به گستردگی پوشش و مخاطب بخش مهمی از چرخه اقتصادی و گردش پول در یک کشور را بر عهده دارند.

راه اندازی این مدل ازکسب و کارهای کوچک نیز همانند سایر فعالیت های اقتصادی دارای مشکلات و پیچیدگی های فراوانی است. تینا اس اسمیت یکی از فعالان اقتصادی مطرح در حوزه تولید محتوا، آغاز کسب و کار کوچک را به کوهنوردی در اورست بدون داشتن کپسول اکسیژن، تمرینات آماده سازی و نقشه مسیر می داند. به اعتقاد وی هیچ قاعده مشخصی که بتواند یک کسب و کار کوچک را به سمت موفقیت هدایت کند، وجود ندارد زیرا شرایط بازارها دائما در حال تغییر است. از سوی دیگر مشکلات رایجی مانند: کمبود بودجه، نیروی انسانی، فقدان منابع و … همواره در مسیر وجود دارند. اما به عنوان مالک یک کسب و کار کوچک چگونه می توانیم ریسک چالش های مسیر را به کمترین میزان ممکن برسانیم یا آنکه تجارت مان را برای رویارویی با آنها آماده کنیم؟

رایگان، ارزان، پرقدرت!

شاید این توصیه را چندان جدی تصور نکنید! اما شبکه های اجتماعی یکی از مهمترین ابزارهای شما برای دستیابی به موفقیت در کسب و کارهای کوچک تان هستند. این روزها دیگر کمتر کسی برای برقراری ارتباط سراغ روش های تا حدودی دشوار مانند پست الکترونیک می رود بویژه مردم عادی که بیشتر علاقه مند هستند تا با یک تاچ روی گجت هوشمند خود وارد برنامه مورد نظر شده و از آن لذت ببرند. اینجاست که شما باید حضوری جدی داشته باشید فیسبوک، اینستاگرام، تلگرام، توییتر، لینکداین و … ساخت اکانت برای شما هزینه ای ندارد پس شتاب کنید تا آدرس مورد نظر خود را داشته باشید. در کسب و کارهای امروزی مدیریت و بروزرسانی شبکه های اجتماعی خود به عنوان یک بخش مجزا تعریف می شود پس با اختصاص نیروی کافی و توانمند در این فضا حضور داشته باشید. گاهی اوقات می توان از ظرفیت صفحات پرمخاطب دیگران نیز استفاده کرد که البته هزینه هایی را متوجه تان می کند اما بسیار کمتر از روش های تبلیغاتی دیگر.

نگاهی به کارت های ویزیت شرکت ها داشته باشید؛ تا مدتی دیگر یا شاید همین الان! از آدرس فیزیکی کمپانی روی آن اثری نخواهید دید زیرا جای آنرا لوگوی همین شبکه های اجتماعی گرفته که می توانید با مراجعه بدان ها، هم ویترین کمپانی را بصورت آنلاین مشاهده کنید و هم به اطلاعاتی مانند آدرس و شماره تماس ها دسترسی داشته باشید. لطفا از این تغییرات عقب نمانید!